header-locatie.jpg

Park Lokhorst logo klein

Luxe afgewerkt

Met fraai tegelwerk, sanitair van Villeroy & Boch en een complete keuken met Siemens apparatuur zetten we de toon. Vervolgens bepaalt u de muziek. Want u krijgt van ons alle vrijheid om de woning naar uw wensen en smaak aan te passen. De medewerker van de showroom Intermat in Alphen aan de Rijn informeert, inspireert en begeleidt u van A tot Z.

33139   Int 04 Tweekapper B bwnr 77

33139   Int 04 Tweekapper B bwnr 77

Energiezuinig wonen

We passen de laatste technieken en inzichten toe als het gaat om energiezuinig en comfortabel wonen. De energiezuinige woningen bieden u een aangenaam binnenklimaat en minimale maandelijkse energielasten. Dit door de toepassing van een goede isolatieschil, een ventilatiesysteem met warmte terugwinning, vloerverwarming en -koeling op alle verdiepingen, een bodemwarmtepomp en PV panelen.

Het is zoveel fijner wonen in een fijn ingericht huis

Wilt u dit ook, maar weet u niet waar te beginnen? Home Made By helpt met een individueel designplan en originele oplossingen, want dat maakt dat u zich straks in uw nieuwe huis thuis voelt. De aankoop van bijna alle producten uit de collecties van Home Made By kan worden meegenomen in de financiering van uw huis. In het advies vertelt Home Made By precies om welke producten dit gaat, zodat u het juiste budget kunt reserveren binnen de hypotheek of bouwdepot.

Home Made By

 

VV 01 BEWERKT

Wilt u graag wonen in Nieuw Rijnvaert?

Schrijf u in als belangstellende via onderstaande button, dan houden wij u op de hoogte via digitale nieuwsbrieven.

Inschrijven

Ontwikkeling & Realisatie:

Adriaan van erk logo wit

Trots onderdeel van KlokGroep

Verkoopinformatie:

Panne van Soest makelaars

www.pannevansoest.nl