header-locatie.jpg

Park Lokhorst logo klein

Alles in de buurt om heerlijk te wonen en te leven

Op de grens van Oegstgeest en Rijnsburg, in het verlengde van het succesvolle project Rijnvaert, komt Nieuw Rijnvaert. Water is niet te missen in Nieuw Rijnvaert. U kijkt erop uit, woont er langs en er komen ook woningen met tuin direct aan het water.

De Singel slingert door het gebied en vormt daarmee het hart van Nieuw Rijnvaert. Hiervandaan vaart u zo de Oude Rijn op. Langs de watergang verrijzen groene oevers, overtuinen, avontuurlijke plekken om te spelen én aanlegmogelijkheden voor een bootje. Ga lekker zitten langs de waterkant of stap in uw boot en vier vakantie in uw eigen buurt. Zoals de Leidse grachten of de Kagerplassen.

De royale en energiezuinige woningen liggen op steenworp afstand van het strand en de levendige binnenstad van Leiden. Aan voorzieningen dichtbij ook geen gebrek, want Oegstgeest heeft leuke winkels, vele scholen (met zelfs een Internationale School), uitstekende horecagelegenheden en vele sportfaciliteiten. Ook bevindt het Centraal Station Leiden zich op fietsafstand en is het openbaar vervoer vanuit de wijk goed geregeld.

Met de auto bent u via de Valkenburgerweg zo op de A44. Leiden ligt op slechts 12 minuten rijafstand, Den Haag bereikt u in een half uur en in 15 minuten rijdt u naar Schiphol. Het strand van Katwijk aan Zee en het karakteristieke oude centrum van Oegstgeest liggen op 12 minuten fietsafstand. Ideaal! En wilt u naar Valkenburg? Neem het voetveer over de Oude Rijn of de nieuwe fietsbrug naar de overkant.

wonen in nieuw rijnvaert vogelvlucht

wonen in nieuw rijnvaert vogelvlucht

VV 01 BEWERKT

Wilt u graag wonen in Nieuw Rijnvaert?

Schrijf u in als belangstellende via onderstaande button, dan houden wij u op de hoogte via digitale nieuwsbrieven.

Inschrijven

Wilt u graag wonen in Nieuw Rijnvaert?

Schrijf u in als belangstellende via onderstaande button, dan houden wij u op de hoogte via digitale nieuwsbrieven.

Inschrijven

Ontwikkeling & Realisatie:

Adriaan van erk logo wit

Trots onderdeel van KlokGroep

Verkoopinformatie:

Panne van Soest makelaars

www.pannevansoest.nl